top of page
  • Writer's pictureJana Golubeva, eBiznesa mentore I Mentore.lv

Kā hobijs var palīdzēt Tev vairot savu labklājību un ieņēmumus?

Updated: Oct 31, 2020

Mums katrai ir vajadzīgs laiks sev. Par to runā daudzas, bet reti kurai izdodas atrast burvju formulu. Kā spēt apvienot ģimeni, saturīgu laika pavadīšanu ar bērniem, saimnieciskās lietas un karjeru? Katra no mums ik dienu tiecas pēc iedvesmas. Iedvesma dod stimulu jaunam cēlienam. 


Hobijs - Tavs pirmais solis biznesā


Varbūt laika gaitā esi apguvusi jaunas prasmes, kuras vēlies beidzot likt lietā? Viss sākas ar ideju. Tālāk seko darbības. Šis ir īstais laiks, kad ļauties un izmēģināt. Laiks, kad cilvēki ir daudz atvērtāki piedāvājumiem interneta vidē, un laiks, kad vari uzsākt biznesu mājās vai papildus pamatdarbam.

Hobijs ir lielisks risinājums. Tas palīdz iegūt laiku sev, savukārt atsauksmes un progress uzlādē.

Vēl jo vairāk, ja Tu vari pārvērst savu hobiju par papildu ieņēmumu avotu, kas vairos Tavas ģimenes labklājību.


Uzzini, kā Tavu hobiju parvērst par e-biznesu


Ideja. Darbība. Rezultāts.

Intensīvas un dinamiskas karjeras veidošanas laikā arī es kļuvu par mammu. Tuvojoties šim notikumam, aktīvāk sāku pievērsties hobijam, mājokļa interjera izstrādei, un ātri vien nonācu līdz mājas dekoru veidošanai.

Saņemot pozitīvas atsauksmes, izveidoju zīmolu ar vēstījumu un arī mājaslapu, paralēli attīstot citus realizācijas kanālus, sadarbību ar Latvijas dizaina veikaliem un izveidojot platformu mērķauditorijas sasniegšanai ārvalstu tirgos. Tas viss notika nieka 1,5 mēnešu laikā, kad stundas pārvērtās par minūtēm.


Kad stundas pārvēršas par minūtēm…


Kad hobijs patiesi aizrauj, laiks lido. Lai uzsāktu darbību, ir nepieciešama iedvesma. Mērķtiecīgs darbs veido progresu, kas patiesībā ir galvenais enerģijas ražotājs. Un tieši enerģija ir faktors, kas ļauj pabeigt darbību, tātad sasniegt rezultātu.

Pēc abu meitu piedzimšanas, strauji samazinājās galvenais resurss, tas ir, laiks. Tomēr tieši tad es izveidoju sistēmu, kas strādā un palīdz organizēt darbus un koncentrēties uz jaunu virzienu — padomdošanu jeb mentoringu.

Izveidojot Mentore.lv un ieguldot savu laiku un darbu, pirmajos mēnešos saņēmu no 80 esošām un topošām uzņēmējām atzinību un pozitīvas atsauksmes par rezultatīvām darba sesijām, praktiskām konsultācijām un online apmācībām. Uzņēmēju atgriezeniskā saite sniedz milzum daudz enerģijas. Un atkal ir sajūta, kad laiks lido. Rodas enerģija jaunam cēlienam!



Soli pa solim nonāc pie savas individuālās veiksmes formulas.

Apvieno pelnošo hobiju ar savu pamatdarbu vai attīsti savu biznesu, gūsti neatkarību un pārvaldi laiku gudri. Tas viss ir iespējams! Uzzini, kā Tu pati vari pārvērst ideju par e-biznesu.


Šis ir īstais laiks, lai ļautos un izmēģinātu, jo šī laikmeta lielākā priekšrocība ir iespēja attīstīt uzņēmējdarbību bez milzu ieguldījumiem, strādājot no mājām.

Iespējams, Tevi aizkavē pārdomas un neziņa par daudziem jautājumiem:

  • Ar ko man sākt, kā noteikt reālus, sasniedzamus biznesa mērķus?

  • Kā plānot darbus ikdienā, lai neveidojas haoss?

  • Ko darīt, lai manas preces vai pakalpojumus pirktu?

  • Vai man ir vajadzīga mājaslapa, ja sniedzu pakalpojumus?

  • Vai labāk attīstīt savu e-veikalu vai tirgot  „Etsy” platformā?

Jau pirmajā konsultācijā saņem atbildes uz neskaidriem jautājumiem.

Piedāvāju Tev pieteikties pirmajai 20 min konsultācijai pa tel. pilnīgi par brīvu!


131 views0 comments
bottom of page