top of page
  • Writer's pictureJana Golubeva, eBiznesa mentore I Mentore.lv

Kā pieredze biznesā un zināšanas var palīdzēt nopelnīt Tev?

Updated: Oct 31, 2020

Mana vairāk nekā 10 gados iegūtā praktiskā biznesa pieredze ļaus Tev izvairīties no haosa, lieka laika, finanšu un enerģijas patēriņa, lai fokusētos uz precīzām darbībām, kas palīdzēs Tev izvirzīt konkrētus mērķus katrā Tava biznesa attīstības posmā un tos sasniegt, sasniedzot auditoriju Latvijā un ārvalstu tirgos.

Tu iegūsi sava biznesa idejas attīstībai individuālās konsultācijas, prakstiskās darba sesijas un online apmācību programmas ar speciāli izstrādātām darba lapām, ko izstrādājām kopīgi ar partneri sertificētu dzīves līdzsvara un jaudas kouči Kristīni Vilcāni. Kristīne līdzsvara meklējumiem veltījusi vairākus gadus un izstrādājusi praktiskas un efektīvas metodes, lai palīdzētu uzņēmīgām sievietēm. 


Palielini sava uzņēmuma apgriezienus, sasniedzot mērķus ātrāk!


Vai Tev ir biznesa ideja? Varbūt Tev jau ir savs uzņēmums, bet vajag palīdzību, lai paplašinātu tā darbību?

Iespējams, tieši tagad ir labākais laiks, lai izveidotu efektīvu plānu un sistēmu, kas palīdzēs Tev piesaistīt jaunus klientus interneta vidē ilgtermiņā. Lai kurā projekta izveides posmā Tu pašlaik esi, lai kādas grūtības pārvari, esmu gatava Tev palīdzēt. 

Profesionālās darbības gaitā esmu ieguvusi praktisku pieredzi, gan strādājot mājas lapu izstrādes aģentūrā, gan attīstot interneta veikalu, gan sadarbojoties ar reklāmdevējiem digitālo kampaņu plānošanā, gan veiksmīgi attīstot Etsy veikalu un pēdējos gadus bankā strādājot tieši ar Baltijas  un citu valstu tirgotājiem internetā.


Intensīvas un dinamiskas karjeras veidošanas laikā arī es kļuvu par mammu. Tas pavēra man iespējas uzsākt savu hobiju, kurš ātri vien pārtapa par pelnošu e-biznesu. Attīstot to, guvu vēl lielāku jaudu un finansiālu neatkarību, veicot investīcijas jaunos projektos.


Pirmā organizācijas vadīšanas pieredze agrā 23 gadu vecumā. Vadot biznesa izglītības biedrību un aktīvi iesaistot mentorus un uzņēmējus, palīdzēju pilnveidot simtiem jauniešu un topošiem uznēmējiem praktiskās iemaņas un izpratni par uzņēmējdarbību.

Lai gan pats pirmais uzņēmums bija jau 18 gadu vecumā, studiju programmas ietvaros kur guvām Eiropas konkursā Labākās pārdošanas komandas titulu 24 valstu vidū. Lai arī pēdējos 10 gadus darbības jomas bijušas dažādas, vienojošais faktors ir klientu piesaiste interneta vidē.  Mana degsme un pārliecība, ka vissvarīgākais ir dot klientam pievienoto vērtību un palīdzēt atrisināt problēmu un sasniegt mērķi. 

Arī pašlaik ik dienu ieguldu laiku un resursus, lai apgūtu jaunākās starptautiskā e-biznesa attīstīšanas pieejas un jaunākos digitālā mārketinga rīkus. Tas savukārt ļaus Tev ietaupīt laika un finanšu resursus un iegūt vērtīgu informāciju, la vari izveidot pati savu individuālo veiksmes formulu.

50 views0 comments
bottom of page